Zowel de schoonheid van het haar, als de gezondheid ervan.

Een berichtje of uw ervaring neertypen, wordt geapprecieerd!

5 Responses to Gastenboek

  • Ik ben zeer tevreden over mijn kapbeurt bij Coiffure Nature in Lierde, en toch ook een beetje fier omwille van het feit dat ik iemand kan helpen door mijn lange haar weg te schenken. Mijn moeder vindt trouwens dat mijn nieuwe kapsel me goed staat! Ook de andere mensen uit mijn omgeving reageerden positief. Bedankt!

  • Beste,

    Mijn haren waren veel te lang, ik wou iets gemakkelijk, mooi en toch eens iets anders dan gewoonlijk. Ik liet mijn haren knippen t.v.v. ‘Think Pink’, een mooi initiatief. En ik kreeg er een prachtig kapsel voor in de plaats! Ik kreeg heel veel positieve reacties van vrienden, familie, leerlingen en hun ouders.
    Heel veel dank! Tot ziens!

  • Coiffure Nature is een echte aanrader. Om te beginnen werkt de kapster mee aan de actie ‘Geef om haar’, waarbij ik een gratis knipbeurt heb gekregen na de schenking van mijn haar. Verder is ze gespecialiseerd in plantenkleuringen, die betaalbaar zijn voor de doorsnee mens. Mijn moeders haar heeft sinds kort een mooi ‘natuurlijk zandkleur’. Haar haar voelt bovendien minder droog en beschadigd aan. Voor prachtige én gezonde haren moet je dus in Lierde zijn, uniek kapsalon in de streek 🙂

  • Dankjewel voor het leuke nieuwe kapsel! Trots op mezelf dat ik mijn haartjes heb geschonken aan Think Pink! Super van jou dat je dit initiatief steunt!

  • Sabine is een gepassioneerde vrouw met wijze inzichten! Ze wist als geen ander wat mijn haar nodig had. Lang geleden dat iemand nog eens zo de tijd nam voor persoonlijk advies. Haar enthousiasme en kennis werken erg aanstekelijk. De plantenkleurkuur deed wonderen met mijn haar. Zelf na twee weken voelt het nog steeds grandioos zacht en glad aan. Heb al veel fijne attenties ontvangen over de nieuwe natuurlijke look. Keep up the good work 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwstraat 6
9570 Lierde
GSM: 0474/77.84.25
E-mail: coiffure.nature@telenet.be